DOLAR 32,3802
EURO 34,7573
ALTIN 2411,477
BIST 10103,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif’in yeni görüntüleri paylaşıldı

Depremden 65 saat sonra kurtarılan Elif’in yeni görüntüleri paylaşıldı
02.11.2020
653
A+
A-

Depremden 65 saat sonra İzmir’in Bayraklı ilçesinde Doğanlar Apartmanı’nın enkazından kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in hastanedeki görüntüleri paylaşıldı.

İzmir depremi sonrası enkaz altında kalan Elif Perinçek 65 saat sonra kurtarılmıştı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Elif’in hastane odasında boyama kitabı ile oynarken çekilmiş yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulan Elif’in ilk görüntülerinde gözlerinin açık olduğu ve oksijen desteği aldığı, yatağında oyuncakların bulunduğu görüldü.

Elif’e ulaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nden Onbaşı Muammer Çelik, kurtarma anını şöyle anlatmıştı:

“Gittiğimde Elif orada sırtüstü yatıyordu. Onu kucakladım. Yüzünü temizleyip parmağını tuttum ve bir arkadaşımla kaldırdık. Sağlık kabinine gidene kadar elimi bırakmadı.”

Paramedik Tolga Ünsel ise “Elif’e ilk bakıldığında hareketsizdi. Maalesef cansız bir beden olarak düşünülüyordu. Ancak tam çıkarma esnasında gözlerinin hareket ettiğini fark ettik. Daha sonra ufak bir hareketini fark edip canlı olduğunu gördük. Bizim için gerçekten mucizeydi” dedi.

Kaynak: Sputnik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.